Mam pytanie:
Mógłby mi ktoś powiedzieć do kiedy w Wisłe ważne kontrakty mają tacy piłkaarze jak Sobolewski, Cantoro, Baszczyński? Bo na każdej stronie widnieje inna data wygaśnięcia kontraktu, np w przypadku Sobolewskiego przeplatają się trzy daty : 30.06.09,31.12.09,30.06.10 z Cantoro jest podobnie, u Baszcza pojawia się jedna data : 30.06.09 ale kiedyś Pan Bednarz mówił że mamy jeszcze półtora roku na przedłużenie kontraktu więc nie należy się śpieszyć. Ja już się pogubiłem więc jeśli ktoś mógłby mi napisać do kiedy dani zawodnicy mają ważne kontrakty albo podać jakieś wiarygodne źródło to będę wdzięczny.
Apropo propozycji transferowych : myślę że szukanie młodych zdolnych w niższych Polskich ligach jest dobrym pomysłem ale jeśli chodzi o Młodą Ekstraklasę a pierwszą drużynę to my musimy wzmocnić i mam kandydata, młody perspektywiczny , może jeszcze nie do pierwszej 11 ale jako alternatywa dla np. Jirsaka świetny.Mój kuzyn mieszka we Francji i powiedział mi że On za jakiś czas będzie grał w wielkim klubie bo jak się go ogląda to aż miło, szybki, dobrze wyszkolony technicznie, dobry drybling :
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ah/profil.html