Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2008, 20:53
F.I.S.H. napisał(a):Wyświetl post
Arsenal podal sklad na mecz Carling Cup

Wiem nie ma co porównywać ale jak to przeczytalem to nie moglem sie powstrzymac. Młodzież prawie jak u nas
I wynik do przerwy prawie jak u nas

A co do tematu, to pomijajac fakt ze kot zupelnie niepotrzebnie naciagnal lata do swojej tezy ,to meritum niestety jest prawdziwe.
Mozna chuchac ,dmuchac, zaklinac rzeczywistosc czy tez łudzić sie ale to golym okiem widac ze ta cala ekipe tak na prawde trza by powysylac tam gdzie ich miejsce czyli do podkrakowskich wiosek i rozgrywek typu A czy B klasa.

To jest przepasc o ktorej mi sie nawet nie snilo , a ktora poznalem dopiero niedawno - bo od niedawna transmitowane sa mecze PE a tak na prawde to sie dzieje od dawien dawna.
Ja nie jestem w stanie sobie wyobrazic po kiego grzyba nam te wszystkie sekcje ,jak pozytku z tego nie ma kompletnie zadnego ,to sa tylko zupelnie niepotrzebne koszty , tzw sztuka dla sztuki z tego co wiem nakazana do tego przez pzpn.
Przy takim szkoleniu ,czyli zadnym na prawde lepiej by rozwiazac to w cholere i brac chlopakow z osiedli ktorzy z radoscia 'odbebnili' by przymus jakim jest posiadanie druzyn mlodziezowych.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując