Wyświetl pojedynczy post
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2008, 19:19. [7 kolejka] Wisła Kraków - Arka Gdynia, sob. 27.09 godz 18.15
juz za kilka dni bedziemy mieli do czynienia z niezwykle ważnym dla czuba tabeli meczem z przyjaciółmi pasiastych znad morza. bedzie szansa odskoczyc od jednej z druzyn majacych tyle samo punktow.

zapraszam do dyskusji.

tymczasem info na temat biletów:
Cytat:
Bilety na mecz z Arką

Rozpoczęła się sprzedaż biletów na ligowy mecz Wisły Kraków z Arką Gdynia (27 września 2008, początek o godz.18:15)

Harmonogram sprzedaży:

23-24 września: sprzedaż dla osób posiadających elektroniczne Karty Kibica ("Wiślacki Świat")

25-27 września: wolna sprzedaż:
- "Wiślacki Świat" - dla posiadaczy kart
- kasa sektora B - dla osób, które nie posiadają kart

Kasy i "Wiślacki Świat" czynne są od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00-18:00 oraz w sobotę w godzinach 10:00-14:00. W dniu meczu z Arką bilety można kupować od godziny 10:00 (po zamknięciu sklepu w kasach stadionu).

Ceny biletów dla osób posiadających Kartę Kibica:

A i B - 40 zł
D i E - 30 zł

Ceny biletów w wolnej sprzedaży:

A i B - 45 zł
D i E - 35 zł

Dzieci do lat 12 włącznie wchodzą za darmo!

W dniu meczu młodzież do 16. roku życia włącznie będzie mogła kupić bilety zniżkowe po 10 zł na sektor D. Warunkiem zniżki jest niesprzedanie wszystkich biletów w przedsprzedaży.

wisla.krakow.pl / wislakrakow.com
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując