Wyświetl pojedynczy post
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2008, 14:02
DO GÓWNIARZA : Wislak_Dymek

myślisz że tylko dlatego ze bylem na Lechu i na kilku innych a nie na większości meczów to znaczy ze jestem gorszy od Ciebie jeżeli chodzi o kibicamożesz mieszkać nawet w Chinach i się chlubić ze tyle to km przejeżdżałeś..ja mam 70km i co z tego?to ze nie mam czasami jak ze względu na studia prace obowiązki przyjechać na mecz to znaczy ze nie jestem prawdziwy kibic Wisły Kraków pamiętam rok 97 jak Wisełka grała w Brzesku z OKS w II lidze to prosiłem tate aby jechac bo Chcialem na zywo zobaczyc swoich idoli Czym Ty sie mozesz pochwalicTym ze okradasz prawdziwych KIBICÓW
NIE NAZYWAJ SIĘ KIBICEM PO SZALU BO nim nie jestes i nie pozdrawiaj nikogo bo nikt nie chce pozdrowien od CiebieJAK MOŻNA SPRZEDAWAĆ ZA 350 ZETA BILETY NA BARCE CHAMIE? WYTŁUMACZ PSEUDO KIBICU WISLY
ale wiadomo tatus ma firme to młody gówniarz jest cwaniak pyskuje i nawet szacunku do starszych od siebie nie ma..Najwiekszy Twój bład to to ze jestes naprawde DWULICOWY I FAŁSZYWY I KAZDY KTO Z TOBĄ MIAL DOCZYNIENIA POTWIERDZI TE SLOWA !!! Szkoda ciągnąć tematu ale moim zdaniem Powinnismy zrobic jakas sektorowke PRECZ Z WISLAKIEM DYMKIEM!!!!!!!!!!!
p.s.
oddałes juz wszystkim pieniadze

MAM NADZIEJE ZE CIE SPOTKAM W NAJBLIZSZYM CZASIE...BEDE CHODZIL Z TWOIM ZDJECIEM I CIE ZNAJDE