|
Dobra pora sie odezwać w temacie , po 1 to że chodziłem kiedyś na Górnik to fakt , a miłość do Wisły to sprawa dłuższa niż chodzenie na Łęczna , porostu to forum jest jak kibice.net przyjmie wszystko i każdy temat jest tu ciągnięty w nie skończoność . Pora skończyć temat jeśli ktoś chce pogadać na żywo to jestem w Krakowie w Sobotę na meczu z Arką i nie będę sie bał jeździć bo wy tak piszecie , jeśli chcecie sami siedźcie w domu a ja pomimo wszystko i tak będę jeździł na mecze Wisły bo KOCHAM TEN KLUB A TE BARWY TO DLA MNIE Całe ZYCIE ( teraz przyznaje sie że pokazanie sie w Łęcznej to był największy błąd mojego życia ) ale to już historia , Teraz Jest Wisła i TylkO Wisła
Jak coś zapraszam na prv , PS : Kolego VIP do ciebie kilka słów , Nie oceniaj kogoś po sobie , My chyba temat zakończyliśmy ale jak masz ALE jeszcze jakieś to zapraszam w sobotę na mecz z Arką a nie sorry zapomniałem ty chodzisz tylko na mecze typu Barca,Lech a teraz Totenham więc nie oceniaj mnie tylko spójrz na siebie ,bo ja kolego jadę 600km na mecz i od kilku lat jestem na każdym meczu w Krakowie, więc jeśli ktoś ma prawo mnie oceniać to nie ty , pozdro i do soboty z Wiślackim Pozdrowieniem Dymek
|