Temat
:
Kibicowanie na polskich stadionach
Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member
Od: 07.2006
#
357
23.09.2008, 10:07
Cytat:
Napój energetyczny Cracovii
Cracovia wprowadza pierwszy w Krakowie oficjalny napój energetyczny. W związku z tym ogłaszamy konkurs na nazwę i szatę graficzną naszego oficjalnego napoju energetycznego. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody.
Nasz nowy napój energetyzujący poprawia wytrzymałość organizmu, pomaga w koncentracji. Zawiera kofeinę, glukozę, taurynę i witaminy z grupy B. W naszym produkcie również brak jest białka i tłuszczów, za to bogaty jest on w węglowodany. Wartość energetyczna to 192 kJ (45 kcal) na 100 ml. Cena, którą zaproponujemy będzie konkurencyjną w stosunku do innych marek na rynku i będzie oscylować wokół kwoty 2,50 zł. Całkowity zysk ze sprzedaży będzie przeznaczony na nasz klub. Pamiętaj, kupując nasz napój wspierasz Cracovię.
Czekamy na wasze pomysły na nazwę, jak również projekty szaty graficznej. Zgłoszenia przesyłajcie na adres:
[email protected]
do dnia 3 października 2008. W nagrodę zwycięzca otrzyma 50 puszek napoju i zaproszenie na spotkanie z ulubionym graczem Cracovii, podczas którego będzie wykonane pamiątkowe zdjęcie, jak również zostanie wręczona koszulka klubowa z dedykacją od tegoż właśnie zawodnika.
chyba to my mamy pierwsi swoj napoj
potem taki fotart bedzie wpadal i cytowal swoja strone za 30lat i mowil ze ma dowody na to ze to oni sa lepsi bo pierwsi wprowadzili jakis napoj ,a tak wynika z tekstu ktory byl zamieszczony na ich stronie a to jest niepodwazalne....
hahahah
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będ
ę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!
gooro33
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do gooro33
Odwiedź stronę domową użytkownika gooro33!
Znajdź inne posty napisane przez gooro33