Wyświetl pojedynczy post
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2008, 09:15
Eastsiders napisał(a):Wyświetl post
Z czystego obowiązku.

"Kolega" Dymek Wiślak to zwykły przerzut, któremu w dupie poprzewracało się całkiem.
Nie ma tu miejsca na żadną zazdrość, żal, czy cokolwiek, bo kto obcował choć chwilkę z tym człowiekiem, zdaje sobie sprawę, że każdej ekipie na rękę jest nie mieć go w szeregach, bo i po co?

"Kolega" Dymek-Wiślak, któremu zarzucacie to, że nie oddał pieniędzy, swego czasu piał publicznie o swej miłości do Górnika Łęczna i w swoim rodzinnym Kurowie (Trasa Lublin - Warszawa) zakładać chciał FC Górnika Łęczna.
Jednak z czasem chyba mu nieco przeszło i "zakochał" się w Wiśle, co udowadnia pisaniem o FC, który w perspektywie widzi.
Zróbcie sobie z nim co uważacie za stosowne, Wasza sprawa.
"Kolego" Dymek. W imieniu ludzi naprawdę sercem związanych z Górnikiem, zalecam, byś więcej na meczu się nie pojawił, bo Twoja ksywa wejdzie w życie i dupsko Cie zapiecze.

Bez pozdrowień, na dowód zdjęcia:

zgadzam się w 100% !!Gość jest dla mnie naprawdę 0!!! fałszywy dwulicowy,"zakochał" się w Wiśle bo chce chyba pokazać jaki to On kibic nie jest że jeździ do Londynu itd dla mnie to totalne dno.wieczorami pewnie w*** k*** myslac o TT albo Górniku Łeczna ......fajnie że są jego zdjęcia bo wziąłem sobie wolne na 2 października i wybieram sie na TT ..wtedy też porozmawiam z PSEUDO DYMKIEM mam nadzieje osobiście by wyjaśnić pewne kwestie z przeszłosci ...na jego miejscu został bym z mamą w domu no ale jego "Duma Wislacka" nie pozwoli na zostanie w miejscu zamieszkania ...zobaczymy czy na zywo będzie taki cwaniak jak przez tel czy forum...PSEUDO DYMKU..DO ZOBACZENIA 2.10. aha i ciekawe czym tym razem bedziesz jechac na Mecz ....busem,pociągiem swoim samochodem? a moze helikopterem tatusia przylecisz
Ostatnio edytowane przez vip2008 : 23.09.2008 o godz. 09:20.