Wyświetl pojedynczy post
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2008, 18:09
PS: Czaplinski mistrz w obronie karnych !!

dobra no wiec w sezonie 2014/2015 mistrzostwo puchar polski puchar ligi z ligi mistrzow wypad do pucharow w pucharach poleglem w grupie wygrywajac tylko z Crvena Zvezda

na poczatku chcialem podziekowac wszystkim ktorzy mi doradzali WIELKIE DZIEKI

podsumowywujac FM08 nie rowna sie w zadnym stopniu z 6 czy 7 gdzie ustawialem jedna taktyke i bez wewnetrznych modyfikacji w niej gralem kilkanascie sezonow

a moja historia zaczela sie tak :

sezon 2006/2007 gram Wisla 3 miejsce ale polecialem za to z hukiem dorwalem prace w Lechii powolutku powolutku ogarnalem sklad i zmodyfikowalem sobie 4-3-2-1 na moja osobista takse 4 2007/2008 wchodze do 1 ligi bez modyfikacji wewnetrznych doloswnie moj awans rozstrzygnal ostatni mecz !! 2008-2012 4 miejsce w kazdym z tych sezonow pozniej bylo juz tylko lepiej zaczalem kombinowac w taktyce poznawac sie troche na ustawieniach startegicznych i udaje sie zwazam juz na wszystko na deszczowa pogode na wymiary obcyh boisk poporstu wszystko 2013/1014 mistrzostwo PP oraz PL 2014/2015 zaczynam lige idzie dobrze dalej kombinuje w taktyce co mecz ... liga mistrzow bez wiekszych rewelacji puchar uefa troszeczke lepiej liga puchary zajebiscie !! w tym oto momencie czekam czekam na budrzet i bede myslal nad kims z zagranicy !!
Powód: hh
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 22.09.2008 o godz. 18:11.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując