|
Kolego wyżej nie znasz sprawy więc nie wypisuj bzdur OK? To jest nasza prywatna sprawa a ty zajmij sie swoim podwórkiem .
Sprawa skończona nie ma innych osób żadnych , Po prostu wyglądało to tak że kolega vip i przemoTSW zgłosili sie do mnie żebym zakupił im bilety co uczyniłem .( Jako dowód posiadam bilety )
W dniu meczu wyszedłem sobie na busa który odjechał sporo wcześniej więc napisałem chłopakom że nie dojadę na mecz a kasę im oddam i że ich przepraszam .
Potem kolega VIP dzwonił do mnie i ustaliliśmy że oddam mu kasę jak wrócę z Londynu co uczyniłem , a kolega PrzemoTSW do dziś sie nie odezwał a nie mam mu jak odesłać kasy bo nie podał mi żadnego numeru konta ani adresu ale obiecuje że jak tylko poda to mu też odeśle bo nie jestem oszustem porostu źle wyszło . pozdro i przepraszam kolegów po szalu.
Aha i nie ma żadnych innych osób więc daruj sobie te tekstyyyyyy
Właśnie odezwał sie kolega PrzemoTSW i umówiliśmy sie z nim w Sobotę przed meczem z Arką Gdynia że zakończymy tą przykrą sprawę , więc jeszcze raz przepraszam osoby które miały problem przez moją nie skromną osobę .
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.09.2008 o godz. 14:33.
|