Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2008, 07:44
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
a kto asystował przy pierwszej bramce?

na pewno nie Łobodziński, bo z niego nie ma z niego żadnego pożytku...co to ****a znaczy "jak by nie było"? Co ****a nie pasuje do teorii "Łobo jest kiepski"? Fakty są takie, że po akcji Łobodzińskiego padła pierwsza najważniesza bramka. I nic nam z Pampersów, bo nie liczy się styl, tylko efekty...

Co do meczu, jak dla mnie 9/10. Spokojnie, powoli, ale pewnie, ani przez moment nie drżałem o wynik. O to chodzi, aby z frajerami (piłkarsko) wygrywać najmniejszym nakładem sił...
Jakby nie było znaczy tyle - RAZ wygrał pojedynej 1 na 1 i raz dobrze podał Cantoro - to trochę za mało żeby napisać że w ofensywie się wreszcie Łobodziński przełamał - nie uważasz? Ale doceniłem to że w przeciwieństwie do wcześniejszych meczy (od meczu z TT) walczył w defensywie! A przy bramce to świetny strzał Cantoro z pierwszej niż bramka zdobyta dzięki podaniu Łobo (jeśli widziałeś)!

Ja nie jestem przywiązany do "swoich" teorii i je zmieniam. Jeśli Łobodziński zacznie dobrze grać również w ofensywie (tj trochę częściej niż 1 raz na mecz wygrywac pojedynki 1 na 1) to też o tym napisze. Na razie osiągnął poziom nie bycia najgorszym w zespole - czekam na kolejny krok w jego wykonaniu - na mecz gdzie będzie jednym z najlepszych

Kiedy piłkarz gra źle - piszę o tym, jak gra dobrze - też. Bo mnie interesuje Wisła a nie "teorie" - nie zauważyłeś tego?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując