Wyświetl pojedynczy post
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2008, 23:06
Męczący jesteś Konrad z tym bronieniem wszystkich zawodników, głównie po to, żeby mieć później argument na "a nie mówiłem". Nie lubię bezsensownych krytyk, ale gadanie w kółko "źle wam, a jesteśmy tak wysoko", "poprzewracało się wam w głowach" jest głupie po prostu. Też mnie trafia nieraz od malkontenctwa niektórych, ale..

Myślę, że jednak warto przyjrzeć się też temu, co wcale nie jest tak, jak powinno. Łobodziński, mimo że ma wielki potencjał, gra w Wiśle mega-dno. Asysta, jak asysta. Za ponad 300 tysięcy euro kontraktu można wymagać nieco więcej.
Zieńczuk za poprzedni sezon ma mieć "taryfę ulgową"? Nic nie gra. Na plus forma Boguskiego i Jirsaka, a Paweł Brożek zaczyna wpadać w jakiś dołek.
Takie są fakty. Nie chodzi o głupią krytykę, tylko już mecze z Pasami, Lechem były sygnałem, że coś nie jest w porządku. Porażki w PE też nie biorą się z niczego. Swoją drogą, bardzo źle wpływają na drużynę. Nie można sobie tak dostawać batów od byle kogo, bo później w rytm wygrywania wejść jest trudno.
Odpowiedz cytując