Pablo84 napisał(a):

Tu nie chodzi o kwestie wykształcenia, bo często jest tak, że naprawdę ekstremalnie fanatyczną osobą są osoby które pokończyły dobre szkoły, mają dobre stanowiska w pracy i czy ogólnie dobrze zarabiają.
Stadion dla dużej ilości osób miejcem, gdzie można spotkać się całą masą kibicowskiej braci - ludzi z różnych środowisk- który łączy jeden cel- wspieranie Wisły (każdy na swój sposób).Stadion jest też dla wielu z nas miejscem wyładowania emocji po tygodniu stresu, który się skumulował- czy to w pracy, czy to w szkole, studiach itp.Wielu z nas niepowodzenia Wisły przeżywa od meczu do meczu, a te jebane matoły chcą naglę zrobić ze stadionu szkółkę dziedzielną i balonikami, trąbkami kiełbaskami i farbkami.
Takiego CHVJA
|
Dokladnie .Jeden minus ktory widze ze jak ktos jest ciety na wulgaryzmy, to ma nieciekawie, a jak juz chce taki wziasc dzieciaka to w ogole odpada i nie chodzi mi tu o doping bo w zasadzie wszedzie odwrocily sie proporcje miedzy dopingowaniem a bluzgami,oczywiscie oprocz 'kolegow' z kaluzy ,ale o lecace zewszad k...itp.
Mnie to nie razi bo nie powiem przeciez 'ale zepsuł pile, tylko k...ale zjebal

ale ogolnie moze to coponiektorych draznic.
Ja mam nadzieje ze po przebudowie powstanie sektor rodzinny czy jak go tam zwa i bedzie wszystko git.Kazdy znajdzie swoje miejsce na stadionie i nikt nie bedzie nikomu wadzil.