|
Mój stosunek do pasiastych odzwierciedla mój awatar ale muszę parę zdań skrobnąć. 1-brawa dla podobno najlepszej polskiej wyjazdowej ekipy ,rzeczywiście przyjechały was z Warszawy nie setki lecz tysiące, ok.-już wiem jesteście tak dobrzy że przewidzieliście pogodę, a i wizyta w skansenie w deszcz o godz.20 to nie żadna atrakcja. 2-wielkie brawa dla największej i najwierniejszej oczywiście tylko miejskiej-krakowskiej pasiastej publiki, było takie oblężenie kas że kołowrotki się przegrzały i wpełzło tylko 1800 pasoludków, ale kolejka wiernych fanów ciągnęła się aż pod małpiarnię w lasku wolskim. 3-brawo pasiaści za wasze pieśni świadczące że wcale nie byliście,nie jesteście i oczywiście nie będziecie totalnie zakompleksieni na tle NASZEJ WISEŁKI, żenada i wiocha po prostu. 4- to już o sporcie,wygląda że derby na wiosnę to już będa na dłuuugo ostatnie w lidze bo wy bedziecie grać w lidze z Kmitą ,Garbarnią albo może Zwierzynieckim, O poziomie sportowym nie ma co pisać bo do tego potrzeba dwóch rywalizujących drużyn, a na Kałuży była tylko jedna, kontra stado zagubionych owiec i oczywiście wasz niezawodny wszystkomający Cabaj. 5- Brawo Filipiak za super rządy (wszystko idzie w stronę pełnego zawodowstwa) i owacje dla Majewskiego -absolutnie nie wolno go zwalniać bo chłopina ma ewidentnie talent i robi wielka robotę . Wywaliłbym jeszcze Barana i Pawlusińskiego bo to złogi po tym amatorze Stawowym, ale to już naprawdę inny problem i inny temat, ogólnie Wesołych Swiąt
|