Aro1234 napisał(a):

|
Co to ma za znaczenie czy jeździcie czy nie jeździcie skoro wasz najlepszy zawodnik wypadł z gry na kilka miesięcy? Co to ma za znaczenie czy dziś wygraliście, skoro tak grającą Cracovię spokojnie klepnąłby każdy po kolei zespół w lidze? Na naszych sąsiadów zza drugiej strony Błoń nie dało się patrzeć. Do czego to dochodzi, żebym ja wolał zamiast meczu obejrzeć polsatowski program - 'Fabryka gwiazd'? Czas doktora się skończył i po raz pierwszy zgadzam się z kibicami Pasów - Auf Wiedersehen Stefan. Mimo, że nie trawię Craxy, to aż żal patrzeć na to, jak ten klub się stacza. Legia też nie wiele lepsza - czekam na mecze z Lechem, Wisłą czy Ruchem, bo w derbach stolycy rady nie daliście...
|
Szkoda, Szalacha. Bardzo szkoda. Ale moim zdaniem w tej chwili hierarchia najlepszych legionistów przedstawia się następująco
1 Radovic
2 Astiz
3 Szałachowski
Fakt, bardzo ważny to gracz, ale w tej chwili moim zdaniem, lepsza jest wymieniona przeze mnie dwójka.
Tak grającą Cracovię mówisz. A znasz takie coś? 'Gra się tak, jak przeciwnik pozwala'? Legia grała dziś szybko, zdecydowanie i stosowała pressing.
Nie wygraliśmy w 'derbach' stolicy? Ale wtedy można było zobaczyć, że (L) nie ma formy. Jasno chyba napisałem, że Legia w końcu wraca do optymalnej dyspozycji. No i nie oszukujmy się, jednak 'Polonia' jest ciut lepsza od Cracovii