Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2008, 16:08
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Co do ludzi plujących ze szcześcia na monitor, jak bramki strzelają helmuty, a potem wyżalających sie w tym wątku, że jak to Lechowi kibicować można, to niech sobie odpuszczą tą część forum. Skoro mają w dupie inne drużyny, to niech nie zaglądają o wątku o innych drużynach. Sobie oszczędzą nerwów, a i przy okazji wątku nie rozwalą.
Serio?

Pomoderujesz temat?

Ja tam miałem radochę, jak Lechowi drugi raz strzelił gola ten sam zawodnik, którego znowu nikt nie przypilnował. No, ale nie wypada mi się w takim razie wypowiadać w tym temacie

A tak na serio - z taką obroną, to nie macie czego szukać w Pucharach. Jak jeszcze macie piłkę przy nodze, to jakoś się gra układa, ale kiedy przychodzi się bronić, to goście niepilnowani biegają sobie w waszym polu karnym. U nas jeden Diaz krył na radar, u Was - cała obrona. Najlepsze było, jak ten murzyn minął trzech waszych piłkarzy - aż mi się Uche w meczu z Schalke przypomniał.

Tottenham faktycznie "cienki". Aż żałuję, że to wy go nie wylosowaliście

Ogólnie, z kibicowaniem Lechowi w europejskich pucharach jest jak z abstynencją. Zarówno idea jak i jej argumentacja zrozumiałe, szczytne i pewnie nawet prawdziwe, tylko po co się męczyć?

A dla patriotów - w Austrii gra Jacek Bąk, nasz wybitny reprezentant
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.09.2008 o godz. 16:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując