Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2008, 12:02
Uwazam, ze Wisla rozegrala calkiem przyzwoite spotkanie, po ktorym do nikogo nie mozna miec wiekszych pretensji za gre. Wynik stwarza realne szanse na wywalczenie awansu w rewanzu, a o to nam przeciez chodzilo przed wyjazdem. Pozostaje lekki niedosyt, gdyz do osiagniecia remisu zabraklo naprawde niewiele. Takze uwazam, ze przy golu na 2:1 byl faul na Cleberze. Z drugiej strony, trzeba pamietac ze minuty wczesniej, kiedy Bent wcisnal pilke do bramki, sedzia odgwizdal spalonego, ktorego nie bylo. Dlatego nie ma co przesadnie pomstowac pracy arbitra.

Sposrod pilkarzy na najwieksze wyroznienie w/g mnie zasluguje Baszczu. To juz kolejne jego swietny wystep z klasowym rywalem (poprzednio zaimponowal w rewanzu z Barca). Swietnie zagrali tez Boguski z Sobolem.

Najslabiej wypadl chyba Zienczuk. Takze Brozkowi nie szlo najlepiej, chociaz on przez cale spotkanie byl pod znacznie wieksza presja ze strony obroncow. Licze ze za dwa tygodnie obaj zagraja o wiele lepiej.

Jestem umiarkowanym optymista przed meczem w Krakowie. Spurs jest druzyna w naszym zasiegu. Lepiej niz wczoraj juz chyba nie zagraja. Co innego Wisla, ktora u siebie jest zawsze o wiele grozniejsza. Zakladajac, ze wyjdzie nam dobry mecz, obrona Angoli zacznie sie sypac i popelniac bledy. Jestem o tym przekonany. Dawson, Woodgate czy King to naprawde nie sa jacys przesadnie wielcy pilkarze. Jakby to powiedzial Brozek, sa spokojnie do objechania
Odpowiedz cytując