|
Za 2 tygodnie mamy awans, co tu dużo mówić ;D jesli chodzi o obrone to wróci Piotrek Brozek, ktory prawdopodobnie zastapi Diaza, (ktory moze byc w 2 polowie zmiennikiem np. Cantoro), a przeciez Marcelo dostanie szanse z Jagiellonia, troche zgra sie z zespolem i rowniez mozna juz go spokojnie wystawiać.
Kolejny plus dzisiejszego meczu to Łobo, jak w mecz z Lechem wszystko tracił, tak tutaj miłaj ich jak tyczki!( no może takie ruchome). Dobry mecz Sobolewskiego i Boguskiego, Zienczuk troche gorzej, ale pare razy tez sie pokazal. Jirsak kapitalnie zachowal sie przy bramce, stal przed tym Gomesem taki pewny(mi sie wydawalo ze stoi i stoi, z nerwow pozbawil mnie 2 lat zycia) i spokojnie podcial.
Paweł.. Hmm no rwał, zgrywał i głownie tyle. Ladnie podawal, ale cos wykonczyc to nie za bardzo. Musi powrocic do formy Beitar-Barca. Ale Maciek Skorza z nim pogada, maja 2 tyg i bedzie gitarka
Podobal mi sie dzisaij Pawalek, przy 2 bramce wprawdzie mogl sie lepiej popisac ale nie narzekam(wgl to tu mogl sedzia o faul sie pokusic). Jedno kopniecie przy wybiciu w koguta, siadloby centralnie na lydke to by moglo Mariusza zaskoczyc ;D 1 bramka bez szans, tym bardziej ze wczesniej dostala czuba w czoło to mial prawo nawet sie nie ruszyc.
2 paź. Wisła 1-0 Tottenham i grupowa nasza ;p
|