Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2008, 17:09
AZS_Lublin napisał(a):Wyświetl post
FC Kopenhaga ogrywa FK Moskwa w Rosji 1:0. Gwoli przypomnienia Levski, wspomniana Kopenhaga, Ajax oraz Udinese procz TT byli potencjalnymi rywalami Wisly Krakow. Ja juz wtedy pisalem, ze najgorsze losowanie wg mnie to wlosi i zdania nie zmieniam. A Levski i FCK? Uwazam, ze wlasnie najgorzej to wylosować ogorka i z nim sie meczyc /odpasc patrz mecze z Tbliisi, Valerenga, Guimaraes czy chocby Saloniki (wtedy Wisla byla zawsze rozstawiona).. ok w tym przypadku awans ale po jakich mekach?
Wole grać z dobrym zespolem ktory przezywa kryzys -TT- niz Levskim, czy FCK ktore np mogą blyszczyc forma. W kazdym badz razie trzymam kciuki. Do meczu 2,5 godz i juz sie nie moge doczekac! POWODZENIA
Widocznie FK to ogórki
Nic to nie zmienia: wyższą koniecznością jest umiejętność wygrywania z rywalami pokroju Tbilisi, Valerengi, czy Vitorii. To ważniejsze od pojedynczych przebłysków z FC Barceloną, bo w przeciwieństwie do tego ostatniego wygrane z wicemistrzami Gruzji, Norwegii i Portugalii coś wymiernego dają (tutaj awans do kolejnych rund).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując