Skoro Powstal taki temat to moze i ja cos od siebie dodam. Otoz gram w MMORPG`i pod prawie kazda postacia. World of Warcraft, Perfect World, Archlord, Kicks Online, Test Drive Unlimited(tez to MMO). Jestem na drugim roku informatyki na WSHE w Koninie. Zalozylem wlasne studio programistyczne i pracuje z kumplami z uczelni nad (jakzeby inaczej) gra typu MMO nowej generacji - Tematyka pilkarska. Czasami naprawde zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze ludzie krytykuja cos czego nigdy tak naprawde nie sprobowali( ale jak to ktos kiedys powiedzial w pewnym filmie: Ja lubie te piosenki ktore juz znam - wszystkie pozostale to chlam). Zgadnijcie czemu teraz wszystkie gry wychodzace na peceta to MMORPG? z Prostego powodu - przynosza gigantyczne dochody firmom ktore je stworzyly. Piractwo rozplenilo sie na PC cholernie i niestety ale jesli wierzyc slowom Rob`a Pardo z firmy Blizzard za dwa trzy lata WSZYSTKIE gry ktore beda wychodzic na pecety to beda MMO.
Gram zawsze na serwerach oficjalnych chce powiedziec. z dwoch powodow: pierwszy najwazniejszy gram bo lubie ten rodzaj gier. Drugi to niestety tez musze by byc na biezaco z nowymi trendami w gatunkach MMO.
P.S. Counter Strike to nie gra MMO

.
P.S.2. Jest ktos na tym forum kto gra w WoW`a na realmie Sporeggar po stronie alliance?