Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2008, 03:01
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Krissu, zdarzylem poprawic Kryszalowicza na Kaczorowskiego, bo to jego mialem na mysli piszac uprzednio.

A bilans Bednarza jest dla mnie taki,

na plus:
-Diaz
-Marcelo
-Singlar
-Jirsak

na minus:
-Lobo
-Niedzielan (mimo wszytko - mozna sie nie zgadzac)
-Cwielong (to sie moze jeszcze zmienic, choc watpie)
-Matusiak
To jak dla mnie, wyglada to troche gorzej.

1.Zawodnicy pozyskani ,ktorzy stali sie liderami zespolu, badz chocby zapewnili sobie stale miejsce w 1 skladzie - nikt - ok Lobo ale chyba tego komentowac nie musze;>
2.Zawodnicy walczacy o miejsce w pierwszym skladzie czyli rokujacy-Jirsak,Diaz,Singlar
3.Zawodnicy ktorzy z roznych przyczyn sie nie sprawdzili -Lobo,Niedzielan,Cwielong,Dudu,Matusiak

Marcelo pomijam bo nikt go nie widzial jak gra.
Jak widac bilans jest tak mizerny jak i srodki ktore zarzadcy przeznaczyli na nowa krew
Jesli dodac do tego strate za free
-Kosy , Paulisty-nie wnikajac w szczegoly a trzymajac sie tylko tego ze obie pozycje ,czyli prawy pomocnik i dzoker - zostaly w klubie oslabione - bilans prezentuje sie jeszcze gorzej.Juz zeby nie wspomniec Dolhy i Kokoszki - gdzie tu tez nie wiemy czy wezmiemy jakis grosz.

Reasumujac -wszystko moge wybaczyc Bednarzowi, bo pole manewru mial nieciekawe, oprocz Lobodzinskiego - z niego beke krecili juz w Lubinie -prawdopodobnie wystarczylo ogladnac kilka meczy ,chocby w .......onym sopkascie, by wiedziec ze mamy doczynienia z drewnem.400 tys euro za transfer + najwyzszy kontrakt w Wisle , na prawde ciezko to zrozumiec niestety.Ktos tu byl kompletnie slepy.
Po takim transferze Cupial ma alibi

ps a co do Dudu - podzielam watpilwosci kolegow ,plus jest taki ze Dudu gra na Wegrzech i jesli rzeczywscie trener sie co do niego pomylil to predzej czy pozniej to sie okaże.

Tyle ze dlaczego to wszstko jest w bylych pilkarzach - w zwiazku na pozno pore, nie biore sie za wyjasnianie

A juz totalnie na marinesie a wlasciwie trafiajac w konkret tego tematu

http://michalpol.blox.pl/2008/09/Zle...asperczak.html

Do dzis nie wiem czy Kasper jest tak dobrym trenerem jak sie wydaje - przekonam sie niebawem ,natomiast nie od dzis wiem ze leb do podpisywania zajebistych dla siebie kontraktow to on ma.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.09.2008 o godz. 03:23.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując