Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 23:25
Nie piszcie, że Wisła ma udowodnić umiejętność gry w piłkę. W kadrze jest 10 zawodników ze stażem reprezentacyjnym i co jak co ale piłkę oni umieją kopać

Problem jest w tym, że gramy z zespołem z TOP30 klubów europejskich. Niby Spursi są od dłuższego czasu w kryzysie, nie wykorzystują nawet 70% swojego potencjału, skład jest mocno okrojony (transfery). Ale grający na pół gwizdka Tottenham ma wciąż realne szanse wygrać z Wisłą, nawet jeśli ta zagra "na 120%".

Ale może jednak Anglikom tak naprawdę nie zależy na tym pucharze?
Remis, koniecznie bramkowy (1:1, 2:2), biorę w ciemno Bramka straty daje nadzieję. Dwie bramki do odrobienia pozwalają zostawić złudzenia. Trzy bramki straty (i więcej) dają nam realne szanse na łatwiejsze zdobycie w rewanżu 2 punktów do rankingu
Ostatnio edytowane przez prober : 17.09.2008 o godz. 23:28.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując