Wyświetl pojedynczy post
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 19:56
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
A jak nie przeprosi, to co, obrazisz się na niego? Poza tym w wywiadzie wyraźnie jest napisane: "Niech nie czują się urażeni moim zachowaniem ci kibice, którzy mnie nie obrażali. Środkowy palec pokazałem w kierunku tych osób, które mnie wyzywały. Przepraszam tych, których poczuli się urażeni moim zachowaniem, a nie rzucali przekleństw w moim kierunku. Ich nie miałem zamiaru obrazić".

Na kolanach ma do Ciebie przyjść, czy co?

Uuuuu... Przyznaję się. Ten fragment wywiadu mi umknął. Czuję się przeproszona. Nie ma tematu.

A z porównaniami jest tak, że nigdy nie ma idealnego, jeśli ktoś nie ma dobrej woli zrozumieć. Żadnego zawodu nie da się porównać, ale w każdym są jakieś zasady. Jesli decydujesz się na bycie piłkarzem, decydujesz się na taki a taki stres co znaczy, że uważasz, że jesteś w stanie mu sprostać. Jesteśmy ludźmi. Nie zawsze to się udaje. I wcześniej już pisałam, że nikt Pawełka za "fucka" nie będzie linczował. Po prostu zachował sie źle. Tyle. W mojej ocenie jego jako człowieka nic to nie zmienia, bo nie zwykłam przekreślać ludzi z powodu takich pierdół. Tak. To jest pierdoła.

Naprawdę,, Ten temat ciągnie się jak dla mnie za długo. Nadmuchany balonik. Tym bardziej, że każdy tylko szuka haka, jak udowodnić poprzednikowi co ten miał na myśli. Ja mam bynajmniej takie odczucia. Fajnie by było jakbyśmy w końcu nauczyli się rozmawiać jako jakaś zwarta ekipa, bo Wisła nas łączy. A my zachowujemy się jakby każdy chciał komus dojechać. Chciałabym uważać kibiców Wisły za jedność i mimo że z różnymi poglądami (bo każdy ma do nich prawo) nie ironizującą ciągle do siebie.

Colin, to jest właśnie pogląd, który łączy tu wszystkich - Ci, którzy lecieli z szyderą na Pawełka to buractwo w najgorszym wydaniu. Przynajmniej tu jesteśmy jednym ciałem i duszą . Jakaś nadzieja.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 17.09.2008 o godz. 20:03.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując