Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 11:34
irman napisał(a):Wyświetl post

Jestem pewny, że gdyby Pawełek był świetnym bramkarzem, któremu bardzo rzadko zdarzają się głupie błędy, nawet tak fatalny mecz jak ten z Lechem nie przyniósłby szyderstw ze strony trybun. W tym wypadku jednak dla niektórych na E przebrała się miarka i pojechali sobie po naszym bramkarzu...

.
Bo to jest bardzo przeciętny bramkarz. Jego zachowanie podyktowane było także tym, że jest on świadomy tego iż jest słabym bramkarzem. Świadomość tego, że ktoś widzi jego kosmzarne babole denerwuje go. Jego obecność w Wiśle nie wiem czym już tłumaczyć. Przyglądam mu się od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku, że jest on średnim ligowym bramkarzem. Nic poza tym. Gdyby grał w innym zespole niż Wisła to byłby uważany za słabego bramkarza. Przecież on ma niedociągnięcia w każdym elemencie bramkarskiego rzemiosła. Nie wiem, ale jakiś zastój jest na rynku bramkarskim, że nie można nikogo kupić? Poza tym takich jak on to spokojnie można na IV ligowych boiskach szukać. A ile taniej by było?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując