Wyświetl pojedynczy post
carlo
Junior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 10:34
irman napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobre porównanie z Liczką. Obrońcy Pawełka krzyczą, że Mariusz to równy chłop i przecież nie popełnił tych błędów specjalnie. Trudno się z tym nie zgodzić. Werner też wydawał się sympatycznym człowiekiem i też na pewno chciał dobrze. Problem w tym, że był po prostu słabym trenerem i ta jego niekompetencja miała finał w postaci wyzwisk skandowanych przez tysiące ludzi na meczu w którym zapewniliśmy sobie mistrza. Liczka nie rzucał wtedy fucków, nie płakał w mediach, rzadko kto na forum stawał w jego obronie.
Ja widzę różnicę między wyrażeniem dezaprobaty w momencie pewnego już w zasadzie mistrzostwa w postaci skandowania: "Każdy to powie, nie chcemy Liczki w Krakowie", a wyzywaniem swojego piłkarza od chujów, buców i kurew po wpuszczonej szmacie, w połowie meczu.

Tira.mi.su napisał(a):Wyświetl post
Problem jest w tym, że tzw "najwierniejsi i najlepsi" kibice zapomnieli o tym, ze nasi piłkarze nie grają tu za darmo. Taki Pawełek czy inni nie przyszli na Reymonta z miłości, tylko dla: kasy, pokazania się, perspektyw rozwoju! Oczywiście po latach mogą być mniej lub bardziej z klubem związani, to naturalne. Ale jeśli chcą być traktowani jak nietykalni, bo "jestem związany z tym klubem" to niech grają za darmo
W takim razie weź rzuć szkołę/studia/pracę i idź zapierdalać na Wisłę po 12 godzin dziennie za darmo. Wtedy będziesz prawdziwą Wiślaczką.
Odpowiedz cytując