Temat: Korki
Wyświetl pojedynczy post
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 09:54
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy wjeżdżają na skrzyżowanie gdy wiedzą, że nie będą mogli z niego zjechać i tym samym blokuję je całe na kolejną zmianę świateł.

Pozdrowienia dla wszystkich, którzy z prędkością światła pędzą 45km/h lewym pasem i żyją w świadomości, że "tak można". Otóż nie - lewy pas służy do WYPRZEDZANIA! Ta sytuacja z uwagi na nasze korki krakowskie, dość rzadka

Pozdrowienia dla wszystkich "busiarzy", którzy nie tylko przepisy ale i wszystkich innych kierowców mają głęboko w dupie. A żeby Wam kiedyś drogówka liczbę pasażerów sprawdziły..

Widzieliście, że od jakiegoś czasu na znakach informujących o "pasie dla autobusów MPK i TAXI" została dopisana policja Jakim ****a prawem? Co oni są niby? Mendy pieprzone! Jak jadą z kogutem to i tak są uprzywilejowani. Ale jak jadą "na patrol" to niby czemu oni mają mieć "swój" pas, a ja jadąc do PRAWDZIWEJ pracy muszę stać w kilometrowych korkach!?

A o korkach to mi się nie chce nawet pisać.. Tragedia...
dojdzie jeszcze do tego ze na alejach chcac skrecic w prawo nie bedzie mozna paredziesiat wczesniej wjechac na ten uprzywilejowany pas

a odnosnie wspominanej juz Pollanki przejazdy swoja droga ale korki tam to juz od dluzszego czasu nic dziwnego ludzie z Wieliczki i okolic pracujacy w Hucie jezdza ta droga do roboty bo przeciez bliziutko nie wiem czy na rondzie kolo mostu na klasztornej obia cos bo po Hucie czasami korki sie zdarzaja od tamtej strony
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 17.09.2008 o godz. 10:00.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując