Wyświetl pojedynczy post
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 01:42
eye63 napisał(a):Wyświetl post
No ale co to za przesłanie, układane pod swoją tezę.
W każdym razie w skrócie, punktowo:
1. Nikt nie popiera tego co zrobiła banda idiotów i rzeczywiście powinno się ich wywalić ze stadionu, ale też nikt poza Wami nie popiera tego co zrobił Pawełek
2. Konsekwencją jego "wybryku" nie będzie to, że ludzie się opamiętają, tylko jak widać w powyższych komentarzach, ludzie, którzy podchodzili do niego w sposób ambiwalentny - staną się mu nieprzychylni
3. Nie wiem czy mylę brak zaangażowania z brakiem umiejętności, ale takiej szmaty się nie da puścić, sam parę lat broniłem, to wiem, że coś takiego puścić, to trzeba myśleć o zupełnie czymś innym, brak koncentracji=brak zaangażowania w grę. Daj Boże jedynie, żeby myślał o Tottenhamie...
ostatni post i lulu

ad 1. Raczej usprawiedliwiamy, niż popieramy. Nikt nie pisze o nowej misji: "Pawełku, pokazuj faka wszystkim hienom na trybunach". Po prostu: zrobił się kwas, kto jest temu winny - tu się różnimy.

ad 2. Konsekwencje wybryku piszesz... właśnie dlatego szkoda Mariusza. Trafiłoby na Dudkę, Kałużnego swego czasu czy innych gości, po których takie rzeczy spływają. Ale nie, pęka koleś, który mocno liczył na zaufanie z naszej strony.

ad. 3 brak koncentracji=brak zaangażowania w grę... no piękny wzór, może coś go rozpraszało? Może nawet ktoś? Znowu - skutek a przyczyna. Warto zachować tę relację.

pzdr i dobrej nocy wszystkim
Odpowiedz cytując