Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2008, 23:18
Jak już pisałem porażka jest sierotą. Ten mecz przegraliśmy wszyscy. Drużyna ,klub ,kibice i jak czytam te posty to dalej walimy sobie samobóje, tym razem my kibice. Widać wyraźnie kto chodzi na jaki sektor, jakie ma horyzonty myślowe i światopogląd. Jestem w szoku jak czytam teksty , jaki to np. D jest super i top a reszta trybun a zwłaszcza moja (E3) jest do dupy i najlepiej to może zburzyć ,nie ? A kibiców pogonić choćby za to że nie są z D?,( nie stety w sumie byłoby NAsWas tylko 5500 )albo za to że doping tu zanika?. nagle się okazuje że kibice(niedawno stali na E i C) którzy pół meczu intonują antydoping i wyzwiska, tekściki o barakach i cyklonie , kto jakim jest hu..m , starą k...ą, żydowską , wroniecką i tp. to śmietanka i elita!. Jaja sobie robicie czy jesteście tacy tępi? Ja jestem starym kibolem, dostałem nie raz po nerach od ZOMO, stałem na X w błocie i widziałem jak piłkarze-bożyszcza np Bobrowicz, sprzedawali nasz klub bez mrugnięcia okiem. Mecz z pyrami nam nie wyszedł, wtopa na całego , ale palec Mariusza to jest przegięcie!, i świadczy tyllko o jego kulturze i zawodowstwie. Szanuję go , doceniam to co robi i zrobił ale jest sportowcem .Jest bramkarzem jakim jest, czyli średniakiem ,ale Wisełka od czasu śp. Goneta nie ma szczęścia do tej pozycji. Pawełek jest u nas bo go kupiliśmy za ciężką kasę , na pewno się z Naszymi Barwami identyfikuje, ale nie jest ważniejszy od ludzi którzy chodza na R22 latami, i napewno sam z własnej woli by do np. biednej Wisełki nie przyszedł. Nietak dawno pokazy robił Kaliciak, Kałużny ,potem Uche,i pewnie wielu innych KIbice gwizdacze ,frustraci są na każdym stadionie i NA KAŻDYM SEKTORZE! także na D. Ale sa kibicami Wisły i maja prawo może nie wymagac bo to sport ale oczekiwać że piłkarze wypruja sobie flaki dla klubu , Barw a zwłaszcza kibiców. Wiem , emocje , stres , jacyś idioci zaczęli robić szyderę , kij im w nery. Ale naprawdę kibic na każdym stadionie klnie jak widzi że jego drużyna odwala kaszane!. Ja nie miałem z tym nic wspólnego , ale faka widziałem, i mój syn też i odebrałem to jakby Pawełek pokazał go nam. A potem jescze mądre teksty i komentarze że ci sa super a tamci do dupy. Lepiej niech ochłonie, przemyśli i szybko odwoła i przeprosi bo siebie i nas ośmiesza. Kibice na Wisełkę chodza ponad 100 lat , na prawde są różni- i angażują sie i dopingują różnie a często wcale czy sie to "najlepszym" małolatom z D podoba czy nie! Moje poglądy sa subiektywne i na prawde nie musicie sie z nimi zgadzać ani analizować zdania po zdaniu. TT pokonamy.
Odpowiedz cytując