Wyświetl pojedynczy post
e
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2008, 21:24
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Krytykę trzeba umieć znosić godnie, ktoś kto wykonuje swoją pracę słabo (bo nie powiesz mi, że za taką kasę jaką biorą piłkarze, wrzucanie sobie niemal bramek, przelatywanie piłki między rękoma itd.- bo to nie o ten jeden mecz się rozchodzi) to nie jest słabe wykonywanie swojej roboty.
Oj panie, panie, nie dogadamy sie.

Mi nie chodzi o krytyke tylko o te wyzwiska i wysmiewanie sie pod adresem pilkarza WISLY KRAKOW.

Ja nie klepie Pawelka po dupie bo zagral strasznie chujowo, powtarzam CHUJOWO i dal dupy, caly zespol DAL DUPY I JESTEM MEGA W****IONY PO TYM MECZU, ale zdarza sie, taka jest pilka!
I tyle. Bez jechanie

Krytyke znosic godnie? ok, ale nie wyzwiska pod swoim adresem, dochodzi to do Ciebie?
Gdy Ty cos slabo robisz / cos Ci nie wychodzi w domu / w pracy / poza nim to ktos (bliska osoba bo w tym przypadku Pawelek nie jest nam obcy , bo to nasz pilkarz ktory robi co moze zeby wykonac swoja robote w roli bramkarza jak najlepiej) toi mowi Ci "Ty chuju jebany haha ofermo .......ona" ? - TO JEST KRYTYKA
Nie ma czlowieka nieomylnego, nie ma zespolu na swiecie ktory w kazdym meczu gra jak z nut, nie ma pilkarza ktory gra w kazdym meczu magie. Ja wiem, najlatwiej wjechac na forum i popsioczyc. Bo tak latwo i przyjemnie. Przegralismy, a to sobie powyzywam, a ten **** a tamten burak a tamten do wyjebania.

W meczu z Lechem caly zespol dal dupy, widac bylo ze im kompletnie nie wyszedl, nie szlo im, zagrali jeden z gorszych meczy na przestrzeni ostatnich lat. Te pierwsze dwie bramki przypadkowe calkowicie ich zalamaly. Brozek, Glowa, Sobol i sam Pawelek grali po dlugiej przerwie.
Stalo sie, nie pierwszy i nie ostatni raz dostaniemy w dupe, taki jest sport.

Pawelek mial przeprosic? za to ze mu ktos pojechal od szmat? spoko.
Czemu nikt nie napisze ze cala druzyna powinna przeprosic bo bylo wielu innych ktorzy zagral gralii gorzej od Pawelka. Nikt tego nie widzi? ano nie widzi, bo to Pawelek stal na bramce i tylko do niego trzeba sie do.......ic.

Nie chce mi sie cytowac wszystkiego co napisales bo w sumie nie bede powtarzal sie w kolko , do tego widze jakies teksty o teatrach, aktorach i gwizdach. Jak Ty tak podchodzisz do pilki noznej, do pilkarzy klubu ktoremu kibicujesz to zycze powodzenia. Jak dobrze wywnioskowalem z tego co napisales jestes z Tych "Place - wymagam" wiec mam prawo po przegranej zwyzywac pilkarzy a po wygranej poprosic o koszulke badz autograf to nie ma sensu zebym sie dalej rozpisywal bo Ty zyjesz w swoim swiecie, ja w swoim. I niech tak zostanie.
Bo sorry ale nie moge zajarzyc typa ktory po wygranej oklaskuje grajkow a po przegranej najchetniej wbilby im noz w plecy.
To to takie przerzucanie sie - z klubu na klub.
Tym bardziej pilkarzom ktorzy (JUZ CHYBA WSZYSCY ZAPOMNIELI) w poprzednim sezonie zdobyli MISTRZOSTWO POLSKI w praktycznie w tym samym skladzie co teraz graja.
Rozumiem najechac na lajze pokroju Dawidowskiego czy inna szuje ktorej juz z nami nie ma. Ale nie na Pawelka ktory gra jak gra, ale stara wykonwac ta robote jak najlepiej, raz ma gorszy dzien, raz lepszy, jak kazdy bramkarz na swiecie, a ze nie mamy lepszego bramkarza to przydaloby sie jeszcze wieksze wsparcie dla niego. TEZ BYM CHCIAL ZEBY BYL DRUGIM CASILLAESEM, ale niestety brakuje mu duzo do niego, a wyzwiska pod jego adresem nie zrobia z niego wlasnie CASILLASA. Z takiego zachowania jak tej grupy z E na pewno nic dobrego wyniknie! Chyba ze tak, wiec NAPISZ JEDEN Z DRUGIM OTWARCIE ZE NIE CHCECIE PAWELKA W WISLE I CIACH BAJERA.
A nie takie .......enie ze raz go powyzywam a za drugim razem wejde w dupe i wszystko cacy.
TYLKO ZEBY POZNIEJ JEDEN Z DRUGIM NIE .......IL PO JAKIMS MECZU ZE GDYBY NIE PAWELEK TO PRZEGRALIBYSMY MECZ.
DEJA VI - NIEKTORZY WIEDZA O CO CHODZI = np. BROZEK P.

Wpierw spiewacie "Czy wygrywasz czy nie..." a potem jakies fochy i wyzwiska jakichs bezmozgow pod adresem Wislaka. ALBO JEDEN Z DRUGIM WIE CO SPIEWA ALBO TAK TYLKO PIEPRZY NIE WIEDZAC SAMEMU NAWET CO. Wielu z tych co Pawelka zwyzywalo daje sobie lape uciac ze byli moze 3 raz na REYMONTA i taki ktos bedzie sie w ostatniego sprawiedliwego bawil, osobom ktore na Wisle jezdza po 10 - 20 lat KTORE NIE JEDNO W ZYCIU WIDZIELI, NIEJEDEN MECZ SPRZEDANY MAJA ZA SOBA, MAJAC W PAMIECI MULTUM GORSZYCH PORAZEK MOZE PO PROSTU TAKIE ZACHOWANIE NIE ODPOWIADA?
WSZYSTKO PRZEZ TE SUKCESY, MASA PRZYPADKOWYCH OSOB, NIEDZIELNCH KIBICOW I OSOB KTORE SAME NIE WIEDZA CO ROBIA NA STADIONIE.
Co najlepsze afere robicie jakbysmy jeszcze meczu w lidze nie wygrali - 3 lidze.
Ostatnio edytowane przez e : 16.09.2008 o godz. 21:54.
Odpowiedz cytując