Wyświetl pojedynczy post
misiak_abg
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2008, 17:54
szarkoz napisał(a):Wyświetl post
Wczorajszy mecz z Lechem trochę nam niestety przyćmił sukces Kubicy
No właśnie. Tu sukces tu porażka nie wiadomo czy płakać czy się cieszyć. Mogli by się jakoś umawiać (oczywiście na same zwycięstwa )
Tak w ogóle to po kwalifikacjach myślałam że nowy kask Kubicy wiadomo w jakich barwach nie przyniesie mu szczęścia a tu proszę, powrót na podium. Poprzedni kask jak i obecny mają takie trochę ostre kolory. Nie podobają mi się. Zresztą nie pasują do auta. Może te barwy (oprócz tego że Monza ma szczególne znaczenia dla RK) miały sugerować chęć znalezienia się we Włoskim zespole;-)

kaelowiec napisał(a):Wyświetl post
powiem wam że generalnie byłem rozczarowany postawą kubicy jak go mijali lewis , mass , glock , kto tam chciał
humor mi się odmienił gdy okazało sie że jedzie na 1 pita !
Ja tam innej możliwości nie zakładałam jak tylko jazda na jedno tankowanie
Poza tym moment tankowania idealny bo Kubek od razu zmienił opony na przejściowe co jako pierwszy prawdopodobnie uczynił Heidfeld a po nim Alonso ku zaskoczeniu komentatorów Widać w bmwu mają dobrą wróżkę do pogody.

szarkoz napisał(a):Wyświetl post
Kubica umacnia się na 3. pozycji w generalce, kto wie, może ją utrzyma do końca sezonu? Byłby to niesamowity sukces.
Co tak skromnie? Mierzymy w mistrza Klasyfikacja: Hamilton 78, Massa 77, Kubica 64

Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że dla Kubicy zabrakło w te chwili miejsca w Ferrari, bo to chyba docelowe miejsce pracy Roberta.
Patrząc na klasyfikację konstruktorów to Ferrari jak najbardziej. W dodatku zespół z tradycjami w F1. Chociaż nie wiadomo co przyniesie nowy sezon, może się okazać że BMW nadrobi zaległości i w przyszłym sezonie będzie wstanie dorównać czołówce. Chociaż mogą stwierdzić że stać ich najwyżej na 3 miejsce. No wszyscy liczą na BMW i też pozostałe teamy że troszkę rozbiją tą klasyfikację zdominowaną przez mc i f.
Odpowiedz cytując