Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2008, 17:26
Mało Słodyczy napisał(a):Wyświetl post
Zmieniła się mentalność kibiców na R22. Kiedyś jak Surma rzucił koszulką to nazwany był zdrajcą, teraz jak piłkarz pokaże fucka do WYMAGAJĄCEGO tłumu to jest bohaterem.
Jestes pewien ze do wymagajacego ? Jezeli sie czegos wymaga, to chce sie dobrze dla innej osoby, w tym wypadku dla Mariusza. Czy poprzez gwiadanie i szydzenie z niego pomagaliscie mu ? Czy pomagaliscie Wisle ? Chyba jednak nie. Dla mnie kibice Wisly, ogolnie, sa wymagajacy, ale wsrod nich jest tez duzo gowniarstwa, ktore jedyne co umnie to drzec sie "jebac xxx", wszystkie "piosenki" anty, przy tym nie znajac wlasnych piosenek. Poza tym jezeli czegos WYMAGACIE od kogos, to najpierw zacznijcie WYMAGAC od siebie normalnego dopingu. I nie mowie tu tylko o sektorze E, ale o kazdym pozostalym. W ogole co mialo na celu to gwizdanie na Mariusza ?

Oczywiscie, Mariusz zbyt ostro zareagowal, ale ja mu sie nie dziwie. Chlopak po dwoch bramkach gral z miekkimi nogami, a to gowniarstwo jeszcze bardziej go "dobija". Zastanowcie sie po co przychodzicie na mecz.

I dla mnie Mariusz jest wlasnie BOHATEREM, bo zlal cieplym moczem ta dzieciarnie, pokazal co o niej mysli. A ze ten "fuck" byl skierowany w ogol sektora E - trudno, moze nastepnym razem ktos normalny jebnie dzieciaka w leb zeby sie tak nie zachowywal w stosunku do wlasnycn graczy. I nie tylko Pawelka, ale takze Brozka, Zienczuka oraz innych na ktorych byla ostatnio wielka nagonka
Ostatnio edytowane przez mic : 16.09.2008 o godz. 17:29.
Odpowiedz cytując