|
Jak dla mnie zachowanie Pawełka jest niedopuszczalne... Owszem osoby z E przesadziły drwiąc, obrażając i wyśmiewając zawodnika własnej drużyny ale nie miał prawa się tak zachować. Jak ktoś stwierdził mógł chociażby postukać się w głowe a nie pokazywać środkowy palec. Ja do Mario nigdy nic nie miałem. Ale jego wypowiedź że prawdziwi kibice są na D... Czy to znaczy że osoby z A albo B są gorsze? Bo nie dopingują? Gwizdami czy przekleństwami okazują swoje niezadowolenie? Na D chodzą oddani Wiśle fanatycy którzy przez cały czas są z drużyną na dobre i na złe. Oczekują pełnego zaangażowania od piłkarzy w każdym meczu. Ale kibice z E przegieli... Bo jak inaczej można nazwać obrażanie zawodnika własnej drużyny? Gdyby jeszcze dopingowali tak jak obrażają... Wtedy byłoby coś... A tak? Wyszedł wstyd i kompromitacja. Moim zdaniem cała ta sprawa została już wyjaśniona... Pawełek stwierdził do kogo był ten gest, przeprosił pozostałe osoby więc ten temat powiniem być zamknięty a Mario kolejnymi występami w koszulce z Białą Gwiazdą udowodnić że jest godny jej noszenia.
|