A ja to podsumuje tak: Pawełek nie jest dobrym bramkarzem dla Wisły.Od poczatku w Wisle mnie nie przekonywał.Obojetnie od meczu,zawsze drżałem przy Jego wyjsciach do piłki,łapniu.Rywal nie wazny,czy Barcelona ,czy ostatni w naszej lidze.Jest bezwatpienia obdarzony swietnym refleksem,ale pozostałe elementy kuleją.Jest z nami juz dostateczny czas ,aby aż takich kiksów nie popełniac i swoja forme ustabilizowac.Panowie jakby miał tyle pracy,co Dolha w tamtym sezonie to nie bylibysmy na 8,a napewno dzięki przede wszystkim dobrej grze obrony wygladało to jak wyglądało w poprzednim.Jestem daleki od bluzgania,z drugiej strony ile juz to razy bylismy z Nim krzyczac"Mariusz Pawełek".Wisła chyba nigdy w swojej ostanej historii nie miała super-bramkarza,ale jak dla mnie Majdan lub Dolha,byli o niebo pewniejsi.
Cytat:
|
Strony Stowarzyszenia: Na stadion przychodzi się po to by dopingować drużynę
|
A piłkarze przychodza po to aby grac....
Cytat:
|
Osoby nie umiejące się zachować powinny się liczyć następnym razem z przykrymi konsekwencjami
|
Przez te słowa przemawia ogłada...
Cytat:
|
Zastanówcie się, zanim wypowiecie słowa, które nie przystoją kibicom śpiewającym : "Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię…!!"
|
o ile wiem to te słowa tycza sie Wisły ,a nie piłkarzy....