WISLAZWE napisał(a):

|
a powiedz czy uważasz że na sektorze D a w szczególności w młynie doszło by do takiej sytuacji żeby po udanej interwencji kibice z ironia mówią brawo Mariusz w końcu złapałeś piłkę!!! Bo mi się wydaje że jednak nie.A co to twojego pytania uważam że jestem prawdziwym kibicem bo jestem z tą drużyna na dobre i na złe, wiem że zdarzają się porażki i przegrywa cała drużyna a nie tylko jeden zawodnik w tym wypadku Mario.Tyle w tym temacie.
|
Przestańcie w końcu dzielić stadion, bo to jest frajerstwo maksymalne. Temat był skończony, to Twojego pokroju ludzie muszą to robić na nowo. Bo jestem fajny, bo jestem z sektora D? No i ch**. Też mam karnet na D i jestem takim samym kibicem jak ci, którzy są na E, jak i ci którzy są na A i B. A może jestem nawet "gorszy" (jeśli już mamy porównywać) od tych z A i B, bo tam jest wielu tych "prawdziwych", przed którymi Ty możesz uklęknąć.
Skończcie pieprzyć o wielkich fanatykach na D, którzy mają wyjebane na wynik. Każdego kręci piłka, każdego interesuje jak najlepszy rezultat Wisły.
Piszecie, że Pawełek jest robolem, płacą mu i WY MOŻECIE WYMAGAĆ? A jakim prawem? Kto wam dał prawo do wyzywania, obrażania, czy wyśmiewania kogokolwiek? Dobrze ktoś powiedział - spotkaj się z Mariuszem w cztery oczy i powtórz mu to, co byłeś w stanie jeden drugim tylko anonimowo krzyknąć z tłumu. To nie jest gwiazdor niedostępny, bardzo chętnie się z wami spotka.
Uważać, to co chce może sobie każdy. Każdy może mieć swoją opinię. Ale albo ją trzymaj dla siebie, albo mów ją w gronie swoich znajomych, a nie w taki sposób w czasie meczu.
Jesteś gdzieś zatrudniony, dostajesz kasę za pracę, załóżmy w biurze. Starasz się, jak możesz, ale partolisz jakiś raport niestety strasznie pewnego dnia. Przychodzi pani sprzątająca i cię wyzywa, a w przyszłym tygodniu jak już zrobisz dobry raport to klaska ci sarkastycznie, że wreszcie ci się udało. Fajnie jest?