Wyświetl pojedynczy post
saiko_sikboi
Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2008, 12:49
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Nie ta miara, nie ten problem.
O jakim "wsparciu" dla niego mowa? Drwienie nazywasz wsparciem? Kpina Cię nie opuszcza nawet po meczu.
O takim wsparciu, ze nie sadze, by przez 90 minut caly sektor mu cisnal. Jednostki w pewnym momencie daly znac o sobie, a Mariusz strzelil fucka tak po prawdzie calemu sektorowi. Gdybys tam byl, i zachowywal sie fair w stosunku do kopaczy, nie poczulbys liscia na twarzy ? Nie cche sie powtarzac, ale szacunek tez dziala w dwie strony, a medialnosc i wytrzymalosc psychiczna to takze jedna ze stron pilkarstwa. Dlatego wlasnie sadze,ze dal ciala jako czlowiek i jako pilkarz, na swoj sposob bedacy w symbiozie z kibicami. Przychodzisz dla wspolnej atmosfery i kibicowania Wisle - dobrze, bo ja tez tak robie. Ale skoro gosc na boisku nie dorasta to tej poprzeczki grajac dno i strzelajac fochy, to cos jest nie halo. Poza tym - mozna sie tylko domyslac, co ktos mial na mysli "jadac" po Pawelku, ale prawda jest taka, ze w Wisle nie jest On najmocniejszym ogniwem. Z moich prywatnych obserwacji - gdy leci pilka, nie daj Boze jeszcze po ziemi, to tak naprawde sram pod siebie gdy widze Pawelka, ktory ma ja wybic. Podobnie ma sie z interwencjami stricte bramkarskimi itp. Tak naprawde jest nieprzewidywalnym bramkarzem i brak mu pewnosci w tym, co robi - na tej pozycji niedopuszczalne. Nie chodzi juz o sam mecz z Kuchennymi, tylko o caloksztalt - naprawde jest slaby i sieje ferment. Od zdrowej krytyki nikogo jeszcze szlag nie trafil, a pokazywanie fuckow jest tylko oznaka bezradnosci. W bardzo prestizowym meczu, gdzie na 4 gole 2 sa tak naprawde Jego, to raczej w****ienie nalezy skierowac do siebie, a nie calego swiata. Niech broni sie interwencjami i forma, a nie zagrywka jak spod budki z piwa. Nie mowie, ze pojechanie mu z sektora bylo najmadrzejsze, ale jestem w stanie zrozumiec i wytlumaczyc sobie pozstawe osob za to odpowiedzialnych; natomiast dla postawy Pawelka wytlumaczenia nie ma.
Odpowiedz cytując