Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2008, 12:28
moim zdaniem to jest tak jak swego czasu z Pawłem Brożkiem nie wszyscy ale większość ,,kibiców'' mówiła że ten gość w życiu nic nie osiągnie bo ma w meczu 5-6 sytuacji a strzela 1 bramkę. A kiedy Brożek w tamtym sezonie zaczął grać jak z nut 3 sytuacje 3 bramki to nagle wszyscy są za nim i nikt już teraz się nie przyzna że parę sezonów temu jak by mógł to najchętniej wyrzucił by go z klubu bo gość nie strzela bramek. Podobnie sprawa ma się dziś mówicie że Pawełek zawalił nam mecz bo puścił szmaty bo piłka wypadła mu z rąk.Ja rozumiem że każdy mam prawo być zdenerwowany ale bez przesady żeby wieszać psy na Pawełku!! Ja się tylko zastanawiam co to będzie w czwartek przypuść my Pawełek uchroni nam skórę to założę się że wtedy wszyscy zapomną o niedzielnej wpadce!! I wszyscy po kolei a w szczególności osoby które tak na niego nadają będą go wysławiać w niebo głosy. Ludzie opamiętajcie się z piłkarzami trzeba być na dobre i na złe. Oni też są tylko ludźmi i też przytrafiają się im błędy to normalne.Trzeba im pokazać że nawet w tak ciężkich momentach jesteśmy z nimi.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując