W trakcie wczorajszego meczu wyobrażałem sobie Wisłe w miejsce AV i jakoś nie mogłem sobie tego wyobrazić

To co ma przyspieszenie ten Dos Santos to po prostu masakra. Wszyscy zawodnicy wczoraj biegali po prostu niesamowicie szybko!! Nie wiem czy nasz środek pola da sobie z tym rade... Piszecie tu że z tak słabym TT Wisła przynajmniej powinna zremisować. Nie wiem na jakiej podstawie tak można przypuszczać. Gdybyście znaleźli się na miejscu Skorży jaką taktyką byście zagrali? Zagęszczenie środka czyli to co gramy teraz

Rozjadą nas skrzydłami (już widzę na Zieniu wraca za Dos Santosem, albo Łobo dzielnie na pełnej pycie wyrywa się do przodu). Bardzo mocny pressing jaki wczoraj zastosował TT w drugiej połowie był możliwy do odparcia tylko dzięki bardzo dobremu przygotowaniu fizycznemu piłkarzy AV. Obrońcy w lidze ang są niesamowici (bardzo dobre warunki, świetna skoczność, zwinność) Paweł Brożek może z nimi powalczyć ale raczej nie na biegi ale może jakąś klepką z Boguskim... Sam nie wiem... Mimo iż wczoraj TT przegrał to naparwdę zespół ten wydaje się poza zasięgiem. Dlatego ja nie będę po porażce wieszał psów na naszych graczach. Mimo wszystko życzę powodzenia!!