Ogryzek napisał(a):

Mam pytanie - bez złośliwości - ale ten temat jest o aspekcie kibicowskim (wierność barwom, doping itd) czy może o piłkarskim - ocena gry poszczególnych piłkarzy i takie tam. A może o tym i o tym?
Ja w swej naiwności myślałem że wątki kibicowskie to w ABG!
Ja jak nie mam nic do powiedzenia w sprawach kibicowskich to chętnie czytam ABG ale rzadko się tam wypowiadam. I to samo proponuje tzw. najwierniejszym! Nie interesuje cie piłka, nie jest dla Ciebie ważne jak który z naszych kopaczy odwalał wczoraj maniane i padake na boisku a nie chcesz się denerwować to możesz zostawić ten wątek piłkarski
A w ogóle licytacja kto jest lepszym kibicem Wisły to już jakaś pomyłka!
|
POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM !!!
Maćko napisał(a):

Misiu powyżej. Pójdź i im to powiedz.
Nie rozumiesz, że niektórzy MAJĄ W DUPIE WYNIKI? Wiadomo, każdego w jakimś stopniu to trąca
|
To mają w dupie czy ich trąca, bo jedno i drugie na raz dość trudno pogodzić.
Cytat:
|
, ale niektórzy nie takie rzeczy przeżyli i nie będą bluzgać swoich(!!) i to po jednej porażce w sezonie, po meczu, w którym widać, że naprawdę chcieli(uwierzcie mi, że Mariusz nie jest człowiekiem, któremu się nie chce)...
|
Wczoraj wyglądał, jakby mu się nie chciało za bardzo.
Cytat:
|
CWANIACZKI: Mam prośbę. Niech każdy z Was, osobno, podejdzie do Pawełka(na mieście, przed meczem, na Wiśle, Wasza wola, Mariusz to bardzo otwarty na kontakt z kibicami chłopak) i powie mu to prosto w twarz, niech go wybluzga, wybuczy czy "poklaszcze z ironią". Mogę się założyć, że żaden z Was się na to nie odważy. Po tym właśnie poznaje się człowieka, który posiada bardzo ważną cnotę, zwaną DUMĄ.
|
Nie tyle dumą, co odwagą cywilną. Też jestem tego zdania, żeby na stadionie mówić (krzyczeć) tyle ile się zawodnikowi w twarz odważysz powiedzieć.
Nie przypuszczam, żebym miał kłopot powiedzieć mu, że zagrał fatalny mecz.
Cytat:
Z mojej strony wszystko jest jasne i czytelne - NIGDY nie będę traktował jak kibica Wisły Kraków człowieka, któremu pojęcie duma nie jest znane.
To mój ostatni post w tym temacie, przynajmniej na 2 następne dni.
Może niedługo niektórzy ochłoną, tudzież po dłuższym czasie kibicowsko dorosną i zobaczą w moim poście coś, co teraz wydaje się dla nich tak odległe.
Dziękuję, miłego wieczora.
|
Może i dobrze. Morze zdążysz sprawdzić w słowniku przez te 2 dni znaczenie niektórych słów.
Miłego wieczoru.