Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 20:56
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie - bez złośliwości - ale ten temat jest o aspekcie kibicowskim (wierność barwom, doping itd) czy może o piłkarskim - ocena gry poszczególnych piłkarzy i takie tam. A może o tym i o tym?

Ja w swej naiwności myślałem że wątki kibicowskie to w ABG!

Ja jak nie mam nic do powiedzenia w sprawach kibicowskich to chętnie czytam ABG ale rzadko się tam wypowiadam. I to samo proponuje tzw. najwierniejszym! Nie interesuje cie piłka, nie jest dla Ciebie ważne jak który z naszych kopaczy odwalał wczoraj maniane i padake na boisku a nie chcesz się denerwować to możesz zostawić ten wątek piłkarski

A w ogóle licytacja kto jest lepszym kibicem Wisły to już jakaś pomyłka!
POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM !!!

Maćko napisał(a):Wyświetl post
Misiu powyżej. Pójdź i im to powiedz.
Nie rozumiesz, że niektórzy MAJĄ W DUPIE WYNIKI? Wiadomo, każdego w jakimś stopniu to trąca
To mają w dupie czy ich trąca, bo jedno i drugie na raz dość trudno pogodzić.

Cytat:
, ale niektórzy nie takie rzeczy przeżyli i nie będą bluzgać swoich(!!) i to po jednej porażce w sezonie, po meczu, w którym widać, że naprawdę chcieli(uwierzcie mi, że Mariusz nie jest człowiekiem, któremu się nie chce)...
Wczoraj wyglądał, jakby mu się nie chciało za bardzo.

Cytat:
CWANIACZKI: Mam prośbę. Niech każdy z Was, osobno, podejdzie do Pawełka(na mieście, przed meczem, na Wiśle, Wasza wola, Mariusz to bardzo otwarty na kontakt z kibicami chłopak) i powie mu to prosto w twarz, niech go wybluzga, wybuczy czy "poklaszcze z ironią". Mogę się założyć, że żaden z Was się na to nie odważy. Po tym właśnie poznaje się człowieka, który posiada bardzo ważną cnotę, zwaną DUMĄ.
Nie tyle dumą, co odwagą cywilną. Też jestem tego zdania, żeby na stadionie mówić (krzyczeć) tyle ile się zawodnikowi w twarz odważysz powiedzieć.
Nie przypuszczam, żebym miał kłopot powiedzieć mu, że zagrał fatalny mecz.

Cytat:
Z mojej strony wszystko jest jasne i czytelne - NIGDY nie będę traktował jak kibica Wisły Kraków człowieka, któremu pojęcie duma nie jest znane.

To mój ostatni post w tym temacie, przynajmniej na 2 następne dni.
Może niedługo niektórzy ochłoną, tudzież po dłuższym czasie kibicowsko dorosną i zobaczą w moim poście coś, co teraz wydaje się dla nich tak odległe.

Dziękuję, miłego wieczora.
Może i dobrze. Morze zdążysz sprawdzić w słowniku przez te 2 dni znaczenie niektórych słów.
Miłego wieczoru.
Odpowiedz cytując