e napisał(a):

Ja tez nie widze nic w tym zlego. Krytyka to nic zlego.
Chodzi po prostu o normalna i w sposob kulturalny wypowiedziana ta krytyke.
Sam wczesniej tez napisalem ze Pawelek bardzo zle zagral, popelnil mase bledow, jak i pozostali.
Czesto po kiepskim meczu w wykonaniu naszych kopaczy zdarzy mi sie to powtorzyc. I nic w tym zlego. Ja ich nie bronie i nie mowie ze sa zajebisci pomimo ze zagrali kiepsko. Wrecz przeciwnie chujowo zagrali, oni zdaja sobie z tego sprawe, dali dupy, zdarza sie. Ale glowa do gory, w nastepnym meczu bedzie lepiej. Taki jest sport, taka jest pilka noza.
Natomiast te "****y i ***e" u niektorych i jakies dopiski zeby ten i tamten wypierdalal z Wisly. Chujnie by jeden z drugim rozgrywal przez nastepne 5 meczy to zgodze sie ze mozna pomyslic o zastepieniu ich kims innym i to tez mozna zalatwic bez obrazania ich na forum publicznym a co gorsza podczas meczu na trybunie. Bo Pawelek jak i pozostalym sa zasluzonymi pilkarzami Wisly i traktowac ich nalezy z szacunkiem bo to nie najemnik z Leginej formacji nieżywych schabuff czy pompowanego balona prosto z Amici tylko gracze Wisly ktorym zalezy na tym by wykonywac ta role jak najlepiej. Jaki sklad i pod czyja reka zespol wystepowal w poprzednim sezonie zdobywajac Mistrzostwo Polski? no wlasnie. Wiec nie szukajcie spiskow i nie wbijajcie sobie do lbow chorych rozkminek.
Glowa goraca po takim wyniku to lepiej lyknac piwa, w kime i na drugi dzien na spokoju madrym tekstem zajechac a nie pisac byle cos tylko napisac pod wplywem emocji.
|
Przestańsie mnie już cytować, bo się czuję jakbym parę postów wczesniej to ja kleła i wyzywala Pawełka i cala reszte.. Jeden żle czytajacy sie przyczepil i sie ciagnie lancuszek... :/