Po prostu Wiślak napisał(a):

|
Przepraszam za gorzkie słowa, ale moim zdaniem tacy kibice jak Maćko, czy Pablo84 przynoszą jedynie wstyd temu klubowi z takim swoim sposobem myślenia i pisania.
|
Dolaczam sie do tego o czym pisza wiec tym samym przyznaje sie ze przynosze wstyd klubowi.
Przynosze wstyd klubowi tylko dlatego ze go wspieram w ciezkich chwilach i nie najezdzam na swoich pilkarzy czy trenerow.
Z jednym ale - interesuja mnie wyniki, chcialbym aby Wisla wygrywala wszystkie mecze, aby zdobywala rok w rok mistrzostwo Polski i grala w finalach Ligi Mistrzow i zeby rozpierdalala w pyl takie marki jak Chelsea czy Manchester. Ale niestety musze sie cieszyc z tego co jest, a jest tego bardzo duzo i jestem z tego dumny ze doczekalem takich czasow. Wiec cofam slowo "niestety". Moze w przyszlosci bedzie lepiej, co nie zmienia faktu ze teraz jest rownie zajebiscie. A moze nie.
Moze i by mi nerwy lekko puscily gdybysmy spadli do 2 ligi a nie gdy jestesmy czolowym klubem, jestesmy w gornej czesci tabeli, przegralismy raptem jeden mecz w sezonie z mocnym rywalem tylko dlatego ze Wisle ten mecz nie wyszedl i zagrala w nim najgorzej od kilkunastu sezonow.
Chyba dobrze ze pamietam czasy Unimilu gdy zasiadalo sie na trybunie na ktorej kwiatki i krzaki wyrastaly.