Cytat:
|
Skoro idziesz na D to znaczy, że masz gdzieś dobro klubu,, Bo nie walczysz z chorągiewkami.
|
Mylisz pojecia.
Chodze na D bo tam jest zajebisy klimat.
I dobro klubu nie jest mi obojetne tylko szczerze powiedziawszy .......i mnie to co sie dzieje na E. Wazne ze Pawelek wie ze moze liczyc na wsparcie D.
Pawelek nie obarcza wszystkich kibicow Wisly, tym bardziej tych z D! Ja nie odczuwam tego ze Pawelek mnie obrazil. Bo wiem ze mnie na E nie bylo i w zyciu bym takimi slowami nie rzucal w swoich pilkarzy. I tak samo nie odczuwam tego ze grupa osob ktora go zwyzywalo na E psuje renome
wszystkim kibicom Wisly! Chodzi mi o to ze nagle sie pojawily glosy ludzi z E ze ktos robi jakies podzialy. Nikt nie robi podzialow, tym bardziej osoby z D. Grupa osob na E sama robi taki podzial i psuje renome calemu sektorowi - sektorowi E a nie D.
Siedzicie na E, zalezy Wam, to zmiencie sami.
Zajmijcie sie swoim podworkiem. Lejecie na to z pyty, nie chce Wam sie, ok. Wasza sprawa, tylko pozniej znow nie miejcie pretensji ze cos komus nie wyszlo. Nie pasuje Wam tam? zapraszamy na D.
Mi sie nie chce drakac z takimi osobami, bo to **** nie kibice. Sa na meczu bo przyciagly ich sukcesy Wisly, wielu z nich pierwszy raz przyszlo, nie dla Wisly a dla Lecha.
Sukcesy mina, to oni znikna. A stala ekipa ktora sie nie wykrusza bedzie dalej przy Wisle, a gdy po paru latach znow wroca laury znow sie oni pojawia i beda mieli najwiecej ****a do powiedzenia, znow 30 tys osob na forum, z czego 5 z drugiego konca Polski, USA i Afryki. I wielcy znawcy.
PS: I nigdy nie napisalem ze na calym E sa choragiewki bo jest bardzo duzo dobrych chlopakow, ale niestety ktos cos wywinie i obarcza sie dany sektor.
To juz od osob siedzacych na E bedzie zalezec czy cos sie zmienie czy wszystko stanie w miejscu.