Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 15:30
Borinho napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy pomylili chyba tematy .... co ma kibicowanie i wspieranie graczy z realną oceną ich potencjału i możliwości. Na meczu wszyscy krzyczymy Jazda Jazda .... do Boju Wiselka itd .... Natomiast mamy prawo do krytyki jeśli pewni gracze już od dawna nas zawodzą lub po prostu ich możliwości są za słabe na Wisłę .

Można krytykować, oczywiście, ale w sposób normalny.

A nie po zwycięstwie pisać "jesteśce zajebiści" a po przegranej "jesteście ****ami"

Po ostatnich meczach w których Pawełek często ratował nam dupsko na forum wszyscy wniebowzięci, po wpadce i paru błędach w jednym meczu (KAŻDEMU SIĘ ZDARZA, poza tym było widać że wszystkich piłkarzom nie szło w tym meczu, po prostu im nie wyszedł) "wypier...!"

Czujesz tą jeba*ą róznicę? bo ja tak i szczerze powiedziawszy mam wylane na tych którzy w ten sposób się właśnie zachowują.

No właśnie Wy "krzyczycie", ale nawet nie wiecie co.
Tym bardziej podczas przyśpiewki "Czy wygrywasz czy nie..."
Fajnie się śpiewa po 3-0 do przodu "Czy wygrywasz..." ale jak jest odwrotny przebieg meczu to już nie bardzo, nie ?

Też chciałem wygranej wczoraj, myślicie że nie? że nie jestem w****iony? jestem, ale porażka zawsze jest wkalkulowana i to się zdarza nawet najlepszym. Też mnie w****iło paru grajków ale nigdy w życiu na nich złego słowa nie powiem, wręcz przeciwnie poklepię po plecach i wesprzę, by się podniesli i wiedzieli że KIBICE WISŁY SĄ Z NIMI I W NICH WIERZĄ!
Postaw się jeden z drugim na miejscu takiego piłkarza, fajnie by Wam było gdyby choćby kilkadziesiąt osób Was zwyzywało i obrażało?
Pawełek cholernie żle się czuł po tym meczu, wie że mu nie wyszedł, że popełnił błędy i się do tego przyznał!
I jak on ma się teraz podnieść skoro wielu go wyzywało i szydziło z niego? pamiętacie co się stało z Dolhą po praniu mózgu? Chcecie żeby to spotkało Pawełka?
Emilanowi się należało, bo to człowiek Amici, zdrajca. Ale nie Pawełkowi który chcę dla Wisły jak najlepiej i daje z siebie w meczach najwięcej ile może, ale czasami popełni błędy jak każdy piłkarz na świecie. nie ma na świecie człowieka nieomylnego!

A co mnie śmieszy to ta cała afera jakbyśmy conajmniej do 2 ligi spadli. A najwięcej do powiedzenia mają oczywiście jak zawsze osoby które nigdy w życiu na meczu Wisły nie byli tylko pierdzą na tym forum podczas każdego meczu i bawią się w trenerów, krytyków i specjalistów od wszystkiego.

14 lat na Wisłę jeżdzę i gdy zaczynałem w najpiękniejszych snach bym nie pomyślał że kochana Wisła dojdzie do takiego poziomu sportowego jak dziś. TO WIELKI KLUB Z TRADYCJAMI, TO KLUB LEGENDA, TO KLUB POTĘGA, WISŁA BEZ WZGLĘDU NA TAKIE WPADKI JAK WCZORAJ BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE!!
Niektórym się w dupach po prostu poprzewracało, 99% Polskich ekip pocieło by się by być taką drugą Wisłą.

dziękuje za uwagę

TYLKO WISŁA!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.09.2008 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując