Wyświetl pojedynczy post
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 15:07
[quote=Skawa Wadowice;603215]Tira.Mi.Su Głownie chodzi mi o Pawełka i wogole o kopaczy i trenera. Tak nie powinni sie zachowywac kibice. Pozdro

Kibice się tak nie zachowują . To jakieś przypadkowe frajerstwo zabłąkane na Reymonta. Tym bardziej Mariusz nie powinien reagować. Robić swoje. Nie zwojuje fuckiem całej trybuny, a spokojem na pewno.
Już sie nie czepiam, bo zrozumiałe, że jest tylko człowiekiem. Tak czy siak dla mnie zrobił błąd. A widać lepiej skupić się na tym epizodzie niż wspominać cały mecz .
Żeby było jasne powtarzam: Pawełka bardzo lubię. A po akcji z kundelkiem, którego na boisku złapał to już wogóle jest moim idolem ;P.

Borinho napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy pomylili chyba tematy .... co ma kibicowanie i wspieranie graczy z realną oceną ich potencjału i możliwości. Na meczu wszyscy krzyczymy Jazda Jazda .... do Boju Wiselka itd .... Natomiast mamy prawo do krytyki jeśli pewni gracze już od dawna nas zawodzą lub po prostu ich możliwości są za słabe na Wisłę . Przecież my mamy drużynę o potencjale na Mistrza tak w to mierzymy ...... jeśli część z was zadowoli się 3-4 miejscem to ok akceptujmy kiksy Pawełka ..... Spacerki Łobo.... Chyba nie tego oczekuje trener , większość kibiców , właściciel ....bo jak mierzymy nisko to w ogóle można napisać że Pawełek jest cacy .
Ale tu chodzi właśnie o to, że na meczu niektórzy ludzie nie krzyczą Jazda Jazda i Do Boju Wisełka tylko Pawełek ciota jesteś,,,,,, O tym chyba jest w temacie,,,,,
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.09.2008 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując