Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 14:48
amauri1990 napisał(a):Wyświetl post
a co krzyczeli po meczu z Barceloną u siebie i wygranych pojedynkach w zeszłym roku?

Amauri nie sztuką jest bronić gdy nic nie jest do bronienia , bo wiesz w zeszłym sezonie to nawet z bramkarzem z 3 ligi Wisła by mistrzostwo zdobyła bo naprawdę rzadko kiedy musiał się wykazać. W meczu z Barceloną w Krakowie miał 2 kiksy źle obliczył wyjście do piłki i tylko cud że gracze Barcelony się tego nie spodziewali że puści takie babole....
Zresztą ten mecz to już historia która w dwumeczu brzmi 1-4 więc nie wiem czym się podniecać . Na dodatek trochę się interesuje piłką i wiem że dzisiejsza Barcelona a ta Barcelona ad.2006 to 2 różne drużyny , co widać po meczach z Santander i Numancia , Natomiast niektórzy przywołują dalej ten mecz jako zjawisko które świadczy o tym że przejdziemy Totenham to napewno a Mistrzostwo samo się zdobędzie.

Kolejny fakt kibicowanie na meczu to jedno .. fakt na meczu nie powinno się deprymować swojego zawodnika i to błąd tych palantów .... ale Pawełek ma być profesjonalistą i zachować klasę. Dla mnie ten gest to jak obraza wszystkich kibiców i całego klubu, przynajmniej ja tak to odbieram !!!.
Natomiast nie mówicie mi że kibice po meczu nie mają prawa do krytyki swojego zespołu , tym bardziej że ja Pawełkowi też dałem kredyt zaufania 2 lata i dopiero teraz piszę o nim negatywnie bo nic nie wyeliminował w swojej grze .... jak był niepewny tak jest !! itp. Lepiej wyeliminować słabe ogniwa zawczasu niż później płakać gdy będzie za późno tak to widzę !!!
Borinho
Odpowiedz cytując