Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 11:07
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
a nie przyszlo Ci do glowy ze moze lekko "odposcili" ten mecz przed UEFA,a TT i tak przejda
Skoro jak piszesz odpuścili mecz przed UEFA to oczekuje minimum remisu bramkowego albo wygranej!

Pisałem już wcześniej że te puchary wychodzą nam bokiem! Specjalne akcje od trenera zaczynając, który dla Nas kibiców eksperymentuje ustawienie na TT podczas derbów z Cracovią - gubimy 2 punkty!
Teraz trener eksperymentuje i sprawdza w meczu z Lechem piłkarzy po kontuzji - tracimy 3 punkty!
(plany 5 letnie jak w PRL!)

No to strata 5 punktów, to jak dla mnie to minimum remis bramkowy w Londynie, inaczej to porażka

Ciekawy jestem czy TT w dzisiejszym meczu z Aston Villą będzie testował ustawieni i piłkarzy na Wisłę? Myślę że nie bo oni w każdym meczu grają o zwycięstwo a nie "eksperymentują" albo "testują". Od "eksperymentowania" są mecze towarzyskie i PE!!! Rozumiałbym te "eksperymenty" gdybyśmy grali o wejście do LM a nie do jakiejś psianej UEFA gdzie nie ma wielkich pieniędzy!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując