spidey napisał(a):

Szkoda mi mi Pawełka, uważam że jest dobrym bramkarzem, tylko poprostu ma czasem gorsze dni, brak mu koncentracji. Ostatnie sezony był rozpieszczany przez swoich obrońców którzy nie dopuszczali napastników często do bramki, a teraz będzie mu ciężej.
Powinien także poprawić chwyt piłki, ale ogólnie szybkość reakcji ma naprawdę niezłą.
|
Zwłaszcza przy pierwszej bramce szybko zareagował. Mniejsza o to, sprawa wygląda tak, że tych błędów jest za dużo, do tej pory były bez większych konsekwencji, a teraz rozbiły i tak słabo grającą drużynę. Bramkarz w takich meczach ma za zadanie grać inaczej niż reszta drużyny, a on nie potrafi. Jest po prostu za słaby, nie wiem, może za parę lat nabierze doświadczenia, ustabilizuje formę, ale teraz to jest materiał na solidnego rezerwowego w drużynie, która chce walczyć o MP i sukces w pucharach. Trzeba liczyć, że te najważniejsze mecze, m.in. z Tottenhamem mu akurat wyjdą...
Optymistyczne jest to, że z "lepszym" bramkarzem dotarliśmy bardzo wysoko w PUEFA, oby była powtórka

.