Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 23:02
Skład Wisełki jest " w miarę i na polską ligę " i nic więcej, Nie ma nic więcej do gdybania! Wygraliście? ok gratulacje, wasze kluby wykonały dobre transfery i na dzień dzisiejszy piłkarze waszych klubów są faworytem (razem z Nami i Legią) do zdobycia majstra. Jak się to zakończy czas pokaże, Wisełka dostała dzisiaj żółtą kartkę za brak transferów i skostniały skład. Monotonne tłumaczenia dyrektora,menagerów i innych prezesów mnie wogóle nie przekonują.Teksty Wilczka (w Forza Wisła) o 3-miesięcznych procedurach itd. to trochę amatorstwo, zdobywamy mistrza,mamy skauting i agentów, robimy transfery i jest z czym startować. Obecni gracze pierwszej drużyny też muszą być w formie ,a połowa niestety nie jest, albo przechodzi jakieś "przesilenie lub schyłek kariery sportowej. Małecki czy kto kolwiek inny jak ma coś wnieść to powinien wchodzić do dobrej, skutecznie i nowocześnie grającej drużyny,a My sprowadzamy Marcelo w ostatniej godzinie czasu transferowego? Boczna pomoc? A ja powiem KOSA atak ? a ja mówię (przynajmniej ) Sosin itp.
Odpowiedz cytując