Gwiaździsty napisał(a):

|
System Skorży : granie jednym wysunietym napastnikiem Brożkiem poniósł po raz kolejny klapę. Rozszyfrował to nawet Stefan M. a teraz Smuda. W przyszłym tygodniu może to być Probierz. W 2 ostatnich kolejkach straciliśmy 5 pkt. Nie chcę słuchać w razie czego usprawiedliwienia trenera/piłkarzy, ze byliśmy po ciężkim meczu w Londynie.
|
To jest najciekawsze, bo trener podkreślał że taka taktyka będzie stosowana tylko w meczach pucharowych.
Totalna porażka to po raz kolejny występ Łobodzińskiego.Od czasu przyjścia do Wisły zagrał raptem 1 dobry mecz.I niech nikt mi nie pisze i nie podaje przykładu Żurawskiego że też się długo aklimatyzował w drużynie.
Pewnych nawyków się nie zmieni (ciągłe chowanie się za plecami obrońców, brak dośrodkowań).Niektórzy na tym forum twierdzili że gdy dojdzie do formy to powinien być
wielkim wzmocnieniem drużyny.
Niestety ja osobiście straciłem wiarę że możemy mieć z niego jakikolwiek pożytek.
Co do M.Pawełka to można się było spodziewać że kiedyś to szczęście, które mu dopisywało dotychczas, się skończy.Niepewny chwyt i nieumiejętność ocenienia odległości od piłki przy dośrodkowaniach i strzałach są irytujące.