Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 19:25
Odnośnie tego meczu, porażka zasłużona. Przede wszystkim szczęśliwy początek Lecha i to że mieli jednego zawodnika więcej w środku zaważyło na naszej porażce. Absolutnie nie winie tutaj trenera Skorży, nie jego wina że musi wystawiać kilku rekonwalescentów bo zmiennicy są o kilka klas gorsi. Kolejny raz gramy bez prawego pomocnika, wygląda to trochę jak "dzień świstaka" gdzie jeszcze przed meczem będzie wiadomo że Łobodziński zejdzie po pierwszej połowie. To jest komedia, że nie mamy innego zawodnika na tą pozycje musi tam grać zawodnik nominalnie przewidziany na inną pozycje. Kaziu Węgrzyn dzisiaj stwierdził że Lech personalnie prezentuje się lepiej od Wisły, muszę się z nim zgodzić. Konsekwentnie Smuda zbudował dobry zespół który jak widać jest wstanie wygrać z Wisła. Musimy wsiąść się w garść i dograć tą rundę najlepiej jak można. A okienku transferowym próbować ściągnąć takich graczy, którzy będą realnym wzmocnieniem pierwszej 11. Prawy pomocnik, lewy pomocnik, napastnik, środkowy pomocnik.

Nie wiem ile razy będzie wałkowany temat Lewandowskiego, szlak mnie już trafia bo po każdym meczu Lecha jest to samo. Dlaczego Lewadnowski jest w Poznaniu, a nie w Krakowie ten temat musi przewinąć się regularnie co kilka dni. Dla niektórych to świat skończył się na Iwańskim i Lewandowskim.

Odnośnie Pawełka to co zrobił to jest dla mnie jakieś nie porozumienie. Co mamy go tylko głaskać i krzyczeć " Mariusz Pawełek !" Nie wiem jak na zachodzie kibice by zareagowali nie tylko na grę Pawełka ale całej naszej drużyny. Musi się chłop nauczyć że po takich meczach może zostać się obrzucany obraźliwymi okrzykami, a z tym środkowym palcem to mocno przesadził.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.09.2008 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując