Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 18:55
Jeśli taki GKS i taka Arka potrafiła wygrać z Lechem to tylko świadczy o tym że zagraliśmy jeden z najgorszych meczy na przestrzeni ostatnich lat. I to było widać.

Tu nie ma co się podniecać grą Lecha, on wcale nie był mocny to Wisła w tym meczu była katastrofalnie słaba. I do tego u siebie, co mnie dziwi. W sumię te 2 szybkie bramki ich załamały, inaczej mecz mógłby się potoczyc inaczej, mimo że Wisła nic nie pokazywała. Duże szczęscie Lecha w tych pierwszych minutach..

I najeżdzanie na RN czy Skorżę jest całkowicie nietrafne, co pokazały mecze np. z Barceloną czy Beitarem u siebie.
Nie wiem co tej Wiśle się stało że tak tragicznie zagrali. Może i te przerwy w grze - Brożek, Sobol, Głowa (kontuzja), Pawełek (kontuzja). Może coś innego. Ale na pewno to nie była ta Wisła którą znamy.
Cóż, stało się. Taki jest sport - nieprzwidywalny. Pierwsza ligowa porażka, dużo? raczej nie. Poza tym nie graliśmy z jakimiś ogórami tylko Lechem i mimo wszystko to pozytywny zespół który też ma wpadki nie tylko z taką Wisła co z taką Arką, co się zdarza każdemu, nawet najlepszym i choćbyście przeniesli góry to nie zmienicie tego że nie ma DRUŻYNY na świecie która by wszystko wygrywała. Co nie zmienia faktu że sposób w jaki przegraliśmy był irytujący. Ale to tylko dlatego że Wisła zagrała fatalnie a w sumię nic pokazujący Lech poradził sobie z nią.
Pozostaje wierzyć że to tylko wypadek przy pracy (patrząc na grę Wisły na to wychodzi), a przede wszystkim Pawełek musi odblokować ten swój cholernie mnie wkurzający błąd z "odbijaną piłką" który w meczu z FCB na wyjeżdzie znikł i pojawił się własnie dziś, zapomnieć o tym meczu i jechać dalej..

a płaczki i chorągiewski całkowicie mnie rozbrajają hehe, obudzcie się.. nie gramy w 3 lidzę gdzie przychodzi tysiąc osób na mecz. bo taką aferę robicie, słabo grająca Wisła przegrała z Lechem, o ja .......e, 3 wojna światowa!

FORZA WISŁA! i pamiętajcie, WISŁA BYŁA, JEST I WIELKA POZOSTANIE... BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.09.2008 o godz. 19:02.
Odpowiedz cytując