Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 18:30
Ale ludzie beczycie!! Bardzo dobrze ze ta porazka zdarzyla sie teraz na poczatku sezonu!! Gwiazdorzy moze zaczna porzadnie trenownac!! Nie ma co sie zalamywac bo Lech jeszcze nie jedno spotkanie przegra i walka o tytuł bedzie wyrownana do konca!!

Moim zdaniem lepiej zastanowic sie czemu gra wygladala tak a nie inaczej. Juz wieszacie psy na Skorzy (pytam sie czemu?) Czy to jego wina ze sklad sie nie wzmocnil tylko oslabil? Nie ma w ogole wartosciowych pilkarzy rezerwowych. Wejscie Niedzielana, czy Maleckiego nie wnosi zupelnie nic. Nie istnieje gra skrzydlami!! I to mnie najbardziej boli!! Ahhh jak wspominam Kose za najlepszych lat albo Kube to az sie lezka w oku kreci. Nie bylo w tym meczu akcji w ktorej pomocnik okiwalby przeciwnika i wrzucil pilke...

Wiadomo ze Lobodzinski nie nadaje sie do tego zespolu (nie wiem do jakiego nadaje sie w tej formie) ale grac i tak bedzie bo nie ma nikogo innego wiec nie narzekajcie na Skorze ze go wystawia bo on nie ma alternatywy!!!! Dla mnie najgorszym pilkarzem od paru spotkan jest Marek Zienczuk bo on gra w Wisle od wielu wielu lat i powinien braz ciezar gry na siebie.

No nic mecz bardzo slaby i wynik kompromitujacy no ale nie mozna miec wszystkiego. Oby nasi przemysleli sobie ten mecz... Pozdro dla kibicow Wiselki!!
Odpowiedz cytując